Zbulohet ngjarja e rëndë/ Gruaja 53 vjeçe ka mbajtur në shtëpi burrin e pajetë për muaj, për të fshehur një të vërtetë që të prek shpirtin..!!

Një ngjarje e rëndë është zbuluar në Gjermani. E ditur bëhet se një grua 53 vjeçe ka mbajtur të pajètë në shtëpi, për javë e ndoshta dhe për muaj sipas asaj që thonë a utoritetet burrin 75 vjeç.Tr upi u gjet në ndërtesën e banimit në Ettersburger Strasse në Weimar. Gruaja ishte e hutuar dhe mendohet se mund t’ia ke të marr ë ajo jètën të shoqit, ose mund të fsheh diçka pasi një nga fëmijët mund t’i ketë bërë keq të atit…LEXO ME TEPER