Vini dorën në zemër shqiptarë! Kjo nënë shqiptare 27 vjeçe, lutet ta shpëtoni nga sëmundja e ligë: Ju Lutem Vetëm…

Kërkohet ndihmë nga të gjithë shqiptarët për të shpëtuar një nënë 27-vjeçare. Mesazhi i nisur: Ndihmë të shpëtojmë jetën e një nëne dhe gruaje të re. Drineda Avdi Danglli 27 vjeç ,lindur dhe banuese në Bilisht. Ajo është diagnostifikuar me Leuçemi. Kimi oterapitë dhe medeikamentet nuk kanë dhënë efektin e duhur dhe gjendja e saj sa vjen dhe përkeqësohet.

Familje Danglli të padorëzuar në zemër por pa fuqi ekonomike apelon per ndihmë, shpresa e vetme mbetet një transplant në Turqi i cili kushton shumë dhe është i papërballueshëm për këtë familje që i ka drejtuar sytë nga zoti dhe mbahet me shpresë. Ju lutem kontriboni për shpëtimin e saj mesa të keni mundësi, rasti është urgjent. Drineda është nënë e një djali të vogël dhe ëndrra e vetme e tij është të rritet me nënën pranë. Të dhënat Bankare: Raifeissen Bank Sha. Numri i llogarise ne Lek: 0021123996. IBAN: Al90202430050000000021123996
SWIFT code: SGSBALTX
Numri i llogarisë në Euro:0031123996
IBAN: Al75202430050000000031123996
Swift code:SGSBALTX
Mbajtesja e te dyja llogarive bankare dhe numer kontakti është Nëna e Drinedes, (Drita Danglli) +355676910594