“U ndjeva përsëri e v*rgjër”/ 80 vjeçarja befason të gjithë, është gati të martohet me të dashurin 35 vjeçar..!!

Iris Jones, 80 vjeç u njoh me 35-vjeçarin Mohamed Ahmed Irbriham në Facebook para se të fluturonte për në Kajro për ta kaluar lidhjen e tyre në një tjetër nivel.Jones tha se se ksi me të dashurin e saj e bëri atë që të “ndjehet përsëri si e vir gjër”, dhe kërkuan që të martoheshin vetëm 4 ditë pas takimit të parë mes tyre, por nuk kishin dokumentat…LEXO ME TEPER