U bë gjyshe që në moshën 33 vjeç.are, por të gjithë bëjnë gabimin “tras.hanik” mes saj dhe vajzës

Një grua është bërë gjyshe në moshën 33-vjeçare dhe duket aq e re, sa zakonisht e ngatër.rojnë për motrën e vajzës së saj.Phillipa Nairn nga Cork, Irlandë, ishte vetëm 16 vjeç kur lindi vajzën e saj Stephanie.Eshtë përsëritur dhe 16 vjet më vonë vajza e saj solli në jetë një djalë…LEXO ME TEPER