Të gjithë prisnin që të lindë por u shokuan nga ajo që doli (FOTO LAJM)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur me francezen Keely Favell. Ajo që nga viti 2014, edhe pse ishte e dobët, filloi të shëndoshej vetëm nga barku.Fenomeni ishte aq i ngadalshëm saqë mendoi se po merrte kile, të paktën edhe këtë e dëshironte.Por ajo kishte kohë që synonte të ngelej edhe shtatzane, dhe në vitin 2016 pasi barku ishte fryrë edhe më tepër shkoi te mjeku i familjes. LEXO ME TEPER