“Sonte tek dhoma 69”/ DjaIi merr përgjigjen e shumëpritur pasi “çm.end” vajzën, por më pas… (VIDEO)


Zgjuarsia është gjë e mirë, por shpesh zgjuarsia e tepër vret. Kjo fjalë është e vërtetë nëse e keni përjetuar, por nëse jo… ky është rasti! Djemtë ndonjëherë i kalojnë kufijtë e zgjuarsisë, duke u përpjekur t’u bëjnë përshtypje vajzave, por nuk arrijnë të kuptojnë se veprimet e tyre mund të shkojnë tm.errësisht gabim. Djali mburret me shokët se do të “kapë” vajzën dhe merr mesazhin “Zemër sonte në dhomën 69”. Çfarë ndodh në fund është krejtësisht e papritur. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU