Rrenqethëse! Nëna e takon nipin pas vdekjes së vajzës (Video)

Tre muaj pas v d e k j e s së Sonila Canit, nëna e të nd jerë s, Sose Nazo, ka takuar nipin e saj, Tekon e vogël. Drejtuesi i emisionit Uniko në Klan Plus, Spartak Koka udh ëtoi për herë të dytë në Torino të Italisë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Por kësaj radhe ishte së bashku me Sose Nazon, që kjo e fundit të ball afaq ohej me ish-dhëndrin Kreshnik Cani, dhe mbi të gjitha për të takuar nipin e saj 2-vjeçar që për herë të fundit e kishte parë në ce remo ninë m o r t o r e të Sonilës. Sose Nazo ngjitet në apartamentin ku banon Kreshnik Cani së bashku me të birin. Takimi i gjyshes me nipin është emoc ionues. Teko i vogël e njohu menjëherë gjyshen e tij. Sose Nazo nuk mund t’i mbante lo tët e gëzimit pasi përqafoi nipin e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT