Ngjarje e r ëndë/ Pinë lëng portokalli, japin shpirt direkt 10 persona: Po përse o Zot?


Qeveria e Shtetit Kano, në Nigeri të enjten, më 15 prill tha se 10 persona dhanë shpirt dhe 400 të tjerë u sht ruan në sp ital pasi pinë një lëng frutash he lmu es. Qeveria e shtetit kishte thënë muajin e kaluar se lëngu i frutave mori tre j etë dhe çoi në sh tri min në s pital të 183 të tjerëve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT