Nëna e së.murë me ka.ncer i merr je.ten vajzës 9-vjeçare, pastaj hidh.et nga kati i tetë..!!

Një nënë në Siberi ka mb y.tur vajzën e saj 9 vjeçare, pasi e go .diti në kokë me një obj.ekt të fo.rtëMaria Russkikh, 29 vjeç, është he.dhur më pas nga dritarja e katit të tetë…dhe ka m.bij etu.arSipas raportimeve të mediave lokale, nëna e të voglës pë.soi një .mend.ore kur ndodhi ngjarja sho ku.ese, dhe pak kohë më parë ishte dia.gnos.tikuar me ka n.cer…LEXO ME TEPER