Mbani lotët nga rrëfimi i Lindës, të prek zemrën: Babai ma mbylli derën kur nuk kisha bukë të haja, më tha ik se s’të njoh..!!

Në një takim me trëndafila, Samiu duket se ka zbë rthyer Lindën, e cila u shfaq tepër e buzëqeshur dhe e lumtur nga komplimentet e tij.Samiu ka hapur sërish historinë e Lindës me babain, i cili e ka refuzuar që kur ishte fëmijë. Më pas, Samiu e komplimentoi për sytë dhe Linda i tha se është i pari që e komplimentoi në takimin e parë.Samiu: Jam shumë i kënaqur që jam këtu dhe kam pak an kth. Këtë takim…LEXO ME TEPER