Ka vd.ek ajo kohë me mshel gojen, Se veq me Burrin je martu jo me krejt…!

Deshiroj ti drejtohem gjitha femrave me probleme ne dashuri, ne fejes dhe ne martes. Se pari per ato qe jan ne lidhje dhe ne fejesa ju lutem nese kini probleme gjat kesaj kohe largohuni nga e keqja sepse si thot nje fjal popullore “dita e mir shihet ne sabah” kshtu qe aty ku shkon keq ne fillim ska qysh shkon mir ma von, ku doni ma mir qe me..LEXO ME TEPER