Ishte la.kur.iq me të dashurën në shtëpi, djalit i ndodh e papritura pasi dëgjon zhu.rmën e çudit.shme.. (VIDEO)

Një djalë i ri ështe perb.allur me situ.aten e papritur kur pa se makina e tij ishte vene ne shenj.estren e hajduteve jashte shtepise, nuk hez.itoi të dilte la.kuriq në rrugë për të kapur haj.dutin.Sic e shihni edhe ne foton me lart, i riu nuk e ka menduar dy here daljen me vrap nga shtepia ne oret e vona te mbremjes per te shpetuar makinen e tij.Stephen Cullen raportojne mediat, ishte shtrirë bashkë me Nicola Baldwin në shtrat dhe po shihnin TV…VI.DEO