I la të gjitha pasuritë për të dhe e la shtatzene, ja kush është bashkëshorti m.isterioz i Eni Vasilit


Moderatorja Eni Vasili pret të bëhet nënë. Fillimisht lajmin e bukur për gazetaren e dha gazeta “Panorama” që ka siguruar edhe fotot nga shta tzania e moderatores. Në fakt, ajo del në panelet televizive çdo natë, por ka arritur ta fshehë sht atzaninë e saj. Duket se moderatorja nuk i ka shpëtuar aparatit të paparazzit. Eni ka dy binjake, dhe që të dyja vajza. Kështu, dhe pse është në vorbullën e fushatës zgjedhore, Eni Vasili e ka ‘nd arë mendjen’ që veç debateve të ethshme politike, dhe shpeshherë edhe me të bërtitura e ulërima, të bëhet nënë shumë shpejt. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT