Historia prekëse e këtij burri: Ja si ia shpëtoj jetën Behgjet Pacolli gruas sime dhe…


Këtë të diele në emisionin më të shikuar në vend ‘Kojshia Show ‘mysafire ishte, Selim Pacolli, nënkryetari i Komunës së Prishtinës, dhe njëherit vëllai i humanistit dhe politikanit, Behgjet Pacolli. Selim Pacolli, emocionohet fort kur një burrë i tregon se si Behgjet Pacolli i shëroi gruan. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU