Hajde-hajde! Ai i tha s’të rezistoj dot në pishinë, Stela degjeneron Çimin: Juve ju pëlqen ta ngrohni dhe ta….!!!

Çimi ka përmendur mënyrën se si vajzat nuk pranojnë të afrohen me ata dhe është tepër e vështirë të marrësh një puthje prej tyre.Ndërsa Stela nuk ka hezituar t’i tregojë se ato i japin mundësinë që të takohen, ndërsa me ironi shtoi se atyre i pëlqen të ngrohin karrigen.Stela: Ju nuk e shihni që jeni të pavendosur…LEXO ME TEPER