Gjëra që duhet të bësh pas marrëdhënies int.ime! Ndryshe do jeni në rre.zik të madh..(VIDEO)

Higjena e mirë duhet të jetë gjithmonë rregulli, jo përjashtimi, sidomos pas kontaktit int.im, thotë Sherry Ross, një specialiste në Santa Monica, Kaliforni.“Marrëdhënia mund të jetë mikpritëse për báktèrèt, çka janë shumë të rrez.ikshme për gratë, shtoi specialistja. Ka zakone higjienike që duhet të ndiqni gjithmonë.Këtu ju tregojmë se cilat janë ato:Pastrohu me sapun dhe ujë pa aromë:“Lubrifikantët dhe báktèret në gishta…LEXO ME TEPER