EPIKE: Moderatores i bie dhëmbi gjatë transmetimit ‘live’, e heq me dorë dhe vazhdon punën…(VIDEO)

Një situatë e sikletshme i ka ndodhur një spikere lajmesh në Ukrainë, të cilës i ka rënë dhëmbi teksa raportonte “live”.Bëhet fjalë për Marichki Padalkos, e cila ka qenë në trasmetim direkt duke lexuar lajmet në televizionin “1+1” dhe i kanë rënë mbushja e një dhëmbi.Mirëpo spikerja thjesht e ka marrë dhëmbin dhe ka vijuar që të japë lajmet sikur të mos kishte ndodhur asgjë…VI.DEO