E keni ditur gabim, s*ksi më i mirë bëhet në këtë moshë…!!!

Logjika mund t’ju bëjë të mendoni se bëhet fjalë për të 20-tat, moshën kur mendohet se mund të keni raportin më të mirë s*ksu.al të jetës tuaj. Por në fakt, nuk është plotësisht e vërtetë.Sipas një studimi të ri, femrat do të kenë se.ksin më të mirë të jetës së tyre në moshën 36 vjeç are, kjo referuar një ankete ku u përfshinë më shumë sesa 2600 femra.Pjesëmarrësve iu kërkua që të tregonin për eksp.eriencën e tyre sek.suale, sa shumë kënaqësi ndjenin dhe raportin e tyre më të mirë me partnerin/partneren. Nga anketimet rezultoi se mosha 36 vjeç ishte idealja.