E fundit! Gru.sht shteti në Shqipëri? Ministrja në konferencë urg.jente, par.alajmëron veprime të rënda

Belinda Balluku ka paralajmëruar sot nisjen e veprimeve ligjore ndaj kontrollorëve të tra.fikut ajror, të cilët kanë pez.ulluar punën për shkak të prot.estës për rritjen e pagave të tyre.“Boj.kotimi i punës për kontrollin ajror është vepër pe.nale dhe ndëshkohet ligjërisht!”, shkruan Rama në rrjetet so.ciale.Ndërsa në një konferencë për shtyp nga Rinasi, Ministrja Belinda Balluku, pas takimit që ka pasur me kon.trollorët, u shpreh..LEXO ME TEPER