Djali shqiptar: Nuk mbahet dashnorja me 200 euro rrogë, detyrohem të…!!!

Një djalë ankohet se vajzat e ditëve të sotme janë materialiste e sipas tij pagat që sot një pjesë e madhe e djemve shqiptarë marrin nuk u dalin as për të plotësuar nevojat e tyre, e jo më të partnereve. Kjo është historia e rrëfyer.“Kam shkuar 34 vjeç dhe nuk po vendos të bëj një hap në jetën time. Pse do thoni ju? Ja jua them unë tani përse. Jam një djalë nga Shkodra, kam mbaruar shkollën e lartë, por punë në profesion nuk gjeta dot kurrë…LEXO ME TEPER