A do ta përdorte Ardit Gjebrea trupin e vajzës së tij si tavolin për ngrënie?

E vogla e shtëpisë së Ardit Gjebreas dhe Anilës, Anna, është sot vajza e ditëlindjes. Koha po kalon shpejt dhe Anna është kthyer tashmë në një zonjushë të vogël, e cila feston ditëlindjen e dymbëdhjetë. Në një nga episode e emisionit të Ardit Gjebreas këtë të dielë, janë përdorur disa vajza si tavolina ku shërbenin për të mbajtur ushqimin e të ftuarve meshkuj…LEXO ME TEPER