8 vite nga vdekja mi.sterioze e SokoI Olldashit, ç’bën sot gruaja e tij..!!

Ish deputeti i PD, Sokol Olldashi h umbi j etën gjashtë vite më parë në një aks ident në rrugën Elbasan-Tiranë.Vd ekja e ish deputetit ishte një hu mbje e madhe për familjen dhe për këdo që e njihte dhe kishte punuar me të.Olldashi bën 7 vite që është Iarguar nga kjo je të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media..LEXO ME TEPER