Shqiptarët në një dasmë hedhin një thes me para, “derdhen lum” 50 mijë euro


Jemi në sezonin e dasmave, të cilat janë shtuar pas pandemisë për shkak të bllokimit disa mujor.Një video e shpërndarë së fundmi nga një dasmë në Lezhë është bërë virale për shkak të sasisë së madhe të parave që hidhen aty.

Siç duket edhe nga planet, disa djem janë të ulur në një tavolinë duke pirë birra dhe kënduar “Mirdita ka djem azgana..”, ndërkohë që dy të tjerë hedhin para nga sipër, tjë cilat nxirren nga një thes i zi.

Siç duket edhe nga planet, disa djem janë të ulur në një tavolinë duke pirë birra dhe kënduar “Mirdita ka djem azgana..”, ndërkohë që dy të tjerë hedhin para nga sipër, tjë cilat nxirren nga një thes i zi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *