Po bëhet nami në rrjet, askush nuk e di se si quhet ky frut..??


Behet fjale per Fikun. Fiku apo fiqi është një frut i stinës së verës, i cili konsiderohet edhe si fruti i parajsës, sepse ripërtërin, forcon, ruan shëndetin dhe largon rrudhat. Ai është i njohur për vetitë shëruese.Më poshtë vijojnë disa nga këto veti:1. Përmbajtje e lartë e magnezit. Magnezi është një nga elementet bazë që e mbron sistemin tonë nervor nga stresi. Ai është shumë i rëndësishëm për eshtrat..LEXO ME TEPER


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *